Den lille Gårdbutik

Fællinggaard

 

Den lille Gårdbutik

 

1. maj 2015 slog vi dørene op for Den lille Gårdbutik. En ide, vi havde puslet med i længere tid. Udgangspunketet for butikken skulle være vores kød fra Skotsk Højlandskvæg. Men til godt kød, hører der sig også en god vin, en god øl og gode krydderier. Det var sådan det startede. Nu 2 år senere, finder man lys, chokolade, værtindegaver, snaps, sennep og meget mere.

 

Ved højsæsoner, vil der være fokus på det i butikken. Vi har påskepynt til Påske og julepynt til Jul. De sidste år, har vi afholdt julestue, hvor der er fyldt op med dekorationer, lys og julepynt i butikken. Samtidig med, at fryseren bugner af dejlige udskæringer fra vores kvæg, til julens fester.

 

Gårdbutikken afholder enkelte arrangementer om året, hvor der vil være mulighed for, at smage på vores fantastiske kød, spegepølser og leverpostejer.

 

Vi har, i samarbejede med vores slagter, udviklet vores egne smagsvarianter til spegepølser og leverpostejer.

 

Som noget nyt i år, tilbyder vi færdigpakket kasser. F.eks. bestod vores vinterkasse af forskellige udskæringer, velegnet til simremad. Med kasserne medfølger opskrifter, til inspiration for tilberedning af kødet.

 

I butikken, findes altid et udvalg af færdige værtindegaver, og finder man noget man hellere vil give, pakker vi det fint ind.

 

Gårdbutikken tilbyder også at lave virksomhedsgaver.

 

Åbningstider i butikken:

 

Torsdag & Fredag kl. 14.00-18.00

Lørdag kl. 09.30-13.00

 

Ny Vestergade 70, Allested-Vejle, 5672 Broby

Svend mobil 2014 4402

Pia mobil 2395 8242

Mail:

svend@faellinggaard.dk

pia@faellinggaard.dk